Slagteruddannelsen kræver tålmodighed og en interesse for kød

Drømmer du om at blive detailslagter, så kan du søge optagelse på grundforløbet som gourmetslagter gennem Hotel- og Restaurantskolen, der i øvrigt har mange andre spændende uddannelser, der på en eller anden måde involverer mad.

Hvad laver en detailslagter?

Slagtere er ansvarlige for at dele store stykker kød ud i mindre portioner, så de er butiksklar og kan købes af forbrugerne og restaurantkæder eller lignende. Det er ikke alt kødet, der bliver skåret til bøffer og koteletter, noget bliver hakket, noget bliver lavet til steget og resten bliver brugt til fyldet i pølser. Alle disse opgaver kræver imidlertid en uddannelse for, at hver enkelt opgave bliver udført korrekt og med respekt for fødevarelovgivningen.

Slagtere arbejder normalt i kolde kølerum, hvor kødet er lagret. Kombinationen af knive, glatte gulve og andre skarpe værktøjer gør arbejdet en anelse farligt, hvorfor der er et højt antal af personskader indenfor branchen sammenlignet med andre erhvervs. Det betyder altså, at man skal have respekt for sit værktøj og arbejdsgangen, hvis man vil undgå at, der opstår ulykker. At være slagter kræver tålmodighed og en omhyggelig opmærksomhed for detaljer, men det er der heldigvis også nogle, der har meget af. Hvis det er dig, kunne det måske være en mulighed at søge ind på uddannelsen som gourmetslagter gennem Hotel- og Restaurantskolen? Læs mere om uddannelsen her og find ud af hvordan du kan blive detailslagter – grundforløbet tager blot 20 uger.

Som uddannet detailslagter er der mulighed for at blive afdelingsleder, særligt hvis man arbejder for store detailkæder. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at tage iværksætter vejen og åbne egen virksomhed eller engrossalg til virksomheder.

En fortryllende bryllupsmenu

ec31b5082af11c3e81584d04ee44408be273e5d210b3114197f8_640_wedding

At holde et bryllup er en af livets største oplevelser, og alt skal være præcis, som man ønsker sig det. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige mad, de helt rigtige lokaler og at sørge for en tjenerstab, som yder deres bedste på den store dag. Jespers Torvekøkken har 25 års erfaring med bryllupper og er derfor det perfekte valg til kommende ægtepar, som søger catering i København.

Formelt eller afdæmpet

Uanset om du ønsker en afslappet og intim bryllupsfest i den nærmeste families selskab, eller om du drømmer om det helt store bryllupsbal med smokings, mange retter og overdådige lokaler, så har Jespers Torvekøkken lige den menu, som du står og mangler.
Hos Jespers torvekøkken er der fokus på at gøre lige netop dit bryllup til noget helt særligt og uforglemmeligt. Derfor er de dygtige og kreative kokke ikke bange for en udfordring eller for at realisere dit billede af den perfekte bryllupsmenu.
Har du svært ved at vælge, eller er du løbet tør for idéer, har Jespers Torvekøkken – efter de mange års erfaring med catering – stykket et forslag til en elegant og lækker bryllupsmenu sammen. Denne menu kan bestilles som den er eller ændres efter præcis dit behov.

Rør ikke en finger

Er bryllupsplanlægningen en stor mundfuld, giver Jespers Torvekøkken gerne en hjælpende hånd. Ud over planlægning og tilberedning af bryllupsmenuen tilbyder det erfarne personale også hjælp med servering, booking af lokaler og udlejning af telte, stole eller andet. På denne måde sikrer du dig, at du har energien til at nyde dagen, når den for alvor kommer, uden at skulle bekymre dig om noget som helst. Uanset hvor i København dit bryllup finder sted, bringer Jespers Tovekøkken catering, servering og anden hjælp lige til døren. Dit bryllup er din og din elskedes dag – hvorfor ikke lade andre om det besværlige?